Starterspakket

Starterspakket laten ontwerpen en drukken!

Bestel nu het pakket voor startende ondernemers van €349,- voor slechts € 299,- excl. btw. U ontvangt hiervoor:

Ω  Een logo design; minimaal vier concepten!
Ω  Dubbelzijdig ontwerp visitekaartje, inclusief 500 stuks drukwerk.
Ω  Dubbelzijdig ontwerp A5 flyer, inclusief 1.000 stuks drukwerk.

LOGO
U ontvangt naar aanleiding van uw wensen minimaal vier verschillende concepten. Bij Omega Design kunt u de concepten van uw logo ontwerp laten aanpassen zonder dat er extra kosten bij komen. Zo garanderen we uw tevredenheid voor een vaste prijs. U krijgt het logo van ons aangeleverd in alle benodigde bestanden voor digitaal gebruik en alle soorten drukwerk. (PDF, JPEG, PNG en EPS)

VISITEKAARTJES
Wij ontwerpen een dubbelzijdig visitekaartje geheel naar úw wens. U ontvangt 500 dubbelzijdig en full colour bedrukte visitekaartjes op luxe 400 grams papier voorzien van mat of glans laminaat. Hiermee ontstaat direct uw eigen huisstijl.

FLYERS
Wij ontwerpen een dubbelzijdige A5 flyer naar uw wens en in dezelfde stijl als het logo en het visitekaartje. U ontvangt 1.000 dubbelzijdig en full colour bedrukte flyers op 170 grams papier. Een ideale manier om uw bedrijf op de kaart te zetten in uw eigen omgeving. Heeft u liever een ander formaat flyer? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Al het drukwerk wordt gratis verzonden naar een gewenst adres binnen Nederland.

Bent u benieuwd naar onze ontwerpen? Bekijk hier enkele van onze huisstijlen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw starterspakket? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


×

Hallo!

Klik op mijn icoon om jouw vraag te stellen via Whatsapp of mail naar info@omega-design.nl Ik probeer je zo spoedig mogelijk te antwoorden!

× Hoe kan ik u helpen?