NEWBORN SHOOT

Newborn shoot

Willen jullie een onvergetelijke herinnering aan jullie pasgeboren baby? Ik leg het graag voor jullie vast!

Mijn naam is Lidia Olthoff en ik ben een fotograaf uit Sassenheim. Mijn fotostijl kenmerkt zich door ontspannen babyfoto’s. Ik maak geen ingewikkeld geposeerde newborn foto’s, maar juist een lifestyle newborn shoot die voor jullie baby zo min mogelijk impact heeft. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot.

Ik maak een newborn shoot bij jullie thuis. Dit kost €89,- exclusief eventuele reiskosten. Naast mooie babyfoto’s is er ook gelegenheid voor ouders en eventuele broertjes en zusjes om met de newborn op de foto te gaan. De newborn shoot duurt ongeveer een uur. Uiteindelijk ontvang je minimaal 20 bewerkte foto’s in hoge kwaliteit.

Wil je een newborn fotoshoot cadeau doen? Neem dan contact op en infomeer naar de mogelijkheden.

Newbornshoot en Corona

Een newborn shoot in tijden van Corona? Ja, dat kan zeker! Indien gewenst draag ik een mondkapje. Ik probeer zo veel mogelijk afstand te houden. Ook raak ik bij jullie in huis natuurlijk zo min mogelijk aan. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ik kom bij jullie thuis.
Babyfoto’s geleverd in groot formaat.
Je ontvangt minimaal 20 foto’s in hoge kwaliteit
Snelle levering van de bewerkte babyfoto’s.
Binnen 24 uur ontvangen jullie een foto preview.
Mogelijkheid om foto’s af te laten drukken als wanddecoratie.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Lidia Olthoff | Omega Fotografie

×

Hallo!

Klik op mijn icoon om uw vraag te stellen via Whatsapp of mail naar info@omega-design.nl Ik probeer u zo spoedig mogelijk te antwoorden!

× Hoe kan ik u helpen?