Heeft u professioneel drukwerk nodig? Omega Design is u graag van dienst.  Altijd een vaste contactpersoon, persoonlijk advies op maat en de beste service.

Omega Design levert hoge kwaliteit offset en digitaal drukwerk in grote of kleine oplages. Standaard leveren wij drukwerk al vanaf 25 stuks tot een oplage van 50.000 stuks of groter. U heeft de keuze uit verschillende soorten papier en afwerkingen waardoor het drukproduct perfect aansluit op uw wensen. Wij verzorgen het drukwerk van o.a. flyersfolders, visitekaartjes, brochures, posters etc. etc. Het is ook mogelijk om deze producten door ons te laten ontwerpen tegen een scherpe prijs. Wilt u bestaande of eigen ontwerpen laten drukken is dit vanzelfsprekend ook geen probleem.

Ons drukwerk wordt binnen Nederland gratis thuis of bij uw bedrijf bezorgd.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar om uw bedrijf te promoten met hoge kwaliteit drukwerk.

Folder-gevouwen-pizzeria
×

Hallo!

Klik op mijn icoon om jouw vraag te stellen via Whatsapp of mail naar info@omega-design.nl Ik probeer je zo spoedig mogelijk te antwoorden!

× Hoe kan ik u helpen?